Allview E3 Jump unboxing: scoatem din cutie primul telefon rugged de la Allview (Video)

1.748 ori
<b>Allview E3 Jump unboxing: scoatem din cutie primul telefon rugged de la Allview (Video)</b>La finalul lunii octombrie Allview anunţa primele sale telefoane rugged, modelele M9 Jump şi E3 Jump şi iată că acesta din urmă a sosit la noi în teste. Îl scoatem din cutie mai jos şi vi-l oferim la un concurs ale cărui reguli le aflaţi aici.

La finalul lunii octombrie Allview anunţa primele sale telefoane rugged, modelele M9 Jump şi E3 Jump şi iată că acesta din urmă a sosit la noi în teste. Îl scoatem din cutie mai jos şi vi-l oferim la un concurs ale cărui reguli le aflaţi aici. Telefonul costă 999 lei şi aflaţi care sunt primele noastre impresii mai jos.

Allview E3 Jump, continutul cutiei

În cutie se află un manual, încărcător, cablu USB şi o pereche de căşti, iar telefonul este unul single SIM, care se remarcă prin rezistenţa la apă, praf şi şocuri. Măsoară 13 mm în grosime, cântăreşte 188 de grame şi vine cu un ecran de 4.5 inch, cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli. Are protecţie Gorilla Glass 3 şi e certificat IP67, făcând faţă scufundării în lichide, prafului şi şocurilor puternice, deci dacă îl scăpaţi pe jos va supravieţui.

Allview E3 Jump scos din cutie

Capacul din spate e fixat în 8 puncte, încât să reziste la şocuri fără probleme. Terminalul da senzaţia unui "mic tanc", e foarte solid construit şi combină policarbonatul cu inserţii din cauciuc. Dotările sunt mai degrabă spre entry level, adică 2 GB RAM, procesor quad core, 16 GB stocare, slot microSD şi camera de 5 MP în spate.

În față avem o cameră de 2 MP, iar bateria este destul de generoasă pentru o aşa diagonală, având capacitate de 3.000 mAh. Încărcătorul oferit la pachet este de 5V/1A, iar telefonul se prezintă cu destul de multe butoane fizice şi capace peste sloturi, pentru a le proteja. Testăm "tanculetul" în următoarele zile şi revenim cu review. Concursul ce vă solicită agilitatea şi atenţia îl aveţi aici.

Allview E3 Jump, pre'uri actualizate:

Allview E3 Jump Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×