Allview X4 Soul Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu cameră duală şi efect Bokeh de la Allview (Video)

4.788 ori
<b>Allview X4 Soul Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu cameră duală şi efect Bokeh de la Allview (Video)</b>2017 a început în forţă pentru Allview, care tocmai a anunţat primul său smartphone cu camera duala în spate şi efecte Bokeh. E vorba despre modelul Allview X4 Soul, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Terminalul costă 1699 lei şi are dotări midrange..

2017 a început în forţă pentru Allview, care tocmai a anunţat primul său smartphone cu camera duala în spate şi efecte Bokeh. E vorba despre modelul Allview X4 Soul, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Terminalul costă 1.699 lei şi are dotări midrange spre high end.

Allview X4 Soul, continutul cutiei

Acesta este un phablet dual SIM cu ecran de 5.5 inch, iar la primul contact mi-a amintit de Nokia 6 ca design. În cutia sa se află încărcătorul, cablul USB, căştile şi dopurile pentru căşti, cheiţa metalică pentru SIM şi un cablu USB OTG. Am fost indus puţin în eroare de platforma de spumă moale pe care se află handsetul, crezând că e o husă, dar nu a fost cazul.

Allview X4 Soul scos din cutie

Aflaţi că acest smartphone arătos măsoară doar 7.4 mm în grosime şi cântăreşte 167.5 grame, dimensiuni excelente pentru un handset cu ecran de 5.5 inch. Display-ul oferă rezoluţie Full HD, iar dotările includ şi un procesor MediaTek Helio P10 octa core 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Primim şi o cameră frontală de 13 MP şi scanner de amprente.

Se remarcă totuşi ca dotare principală camera duală din spate, cu senzor de 13 MP + 5 MP, generând un efect Bokeh, care are şi opţiune dedicată în interfaţa camerei. Peisajul e completat de o baterie de 3.000 mAh, iar în cazul în care vă întrebaţi, la pachet am primit un încărcător de 5V/2A. Acest model rulează Android 6.0 Marshmallow şi urmează să revenim cu o recenzie completă cât de curând.

Allview X4 Soul Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×