Allview P8 Energy unboxing: battery phone cu tolba plină de accesorii, capabil chiar să îţi încarce iPhone-ul! (Video)

3.879 ori
<b>Allview P8 Energy unboxing: battery phone cu tolba plină de accesorii, capabil chiar să îţi încarce iPhone-ul! (Video)</b>Allview P8 Energy a primit un preview de la noi cu ceva vreme &icirc;n urmă şi iată că am primit &icirc;n sf&acirc;rşit şi unitatea finală de retail, care aduce mai aproape de voi unboxingul, recenzia şi finalul concursului. Terminalul costă...

Allview P8 Energy a primit un preview de la noi cu ceva vreme în urmă şi iată că am primit în sfârşit şi unitatea finală de retail, care aduce mai aproape de voi unboxingul, recenzia şi finalul concursului. Terminalul costă 1.349 lei şi se remarcă prin bateria sa dual cell de 6.000 mAh.

Ce ne interesează de această dată e cantitatea mare de accesorii care se află în cutie. Acest model vine la pachet cu un cablu USB OTG, încărcător, cablu USB, o pereche de căşti care nu arată rău deloc, dar şi un cablu Power Bank, care va permite să alimentaţi telefoane Android, dar şi modele iPhone, având terminaţie Lightning. Tot în cutie se mai află o cheiţă metalică pentru accesarea sloturilor, protecţie pentru ecran, manualul şi codul Bitdefender Mobile Security.

Continutul cutiei lui Allview P8 Energy

Allview P8 Energy este un telefon dual SIM, ce măsoară doar 8.5 mm în grosime, în ciuda bateriei generoase. Terminalul aduce şi un ecran HD de 5.5 inch cu panou AMOLED, procesor quad core de 1.3 GHz şi o cameră de 13 MP în spate, ce a fost deja pusă la treabă. Primim şi o cameră selfie de 5 MP, 2 GB RAM şi suport 4G LTE. Vom reveni foarte rapid cu o recenzie pentru acest model şi între timp vă reamintim regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariul la articolul de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "care e activitatea cu care aţi consuma cel mai mult o asemenea mega baterie?"
  4. Share public pe contul personalde Facebook la articol unboxing/review

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa "concurs@mobilissimo.ro" cu subiect "Concurs Allview P8 Energy" plus nume real şi număr de telefon, dar şi adresa. Extragerea va avea loc prin random.org la o dată ce o vom comunica în cadrul recenziei telefonului.

Allview P8 Energy, prețuri actualizate:

Allview P8 Energy Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×