Allview P9 Energy Unboxing: battery phone-ul revine în actualitate, acum cu unele dotări high-end (Video)

2.950 ori
<b>Allview P9 Energy Unboxing: battery phone-ul revine în actualitate, acum cu unele dotări high-end (Video)</b>Allview P8 Energy rămâne unul dintre cele mai bune modele de tip battery phone testate în istoria Mobilissimo.ro, de aceea ne-a intrigat de la început anunţarea lui P9 Energy. După prezentarea sa la final de septembrie, cu un eveniment trippy cu lasere..

Allview P8 Energy rămâne unul dintre cele mai bune modele de tip battery phone testate în istoria Mobilissimo.ro, de aceea ne-a interesat special anunţarea lui P9 Energy. După prezentarea sa la final de septembrie, cu un eveniment trippy cu lasere şi show pe măsură, iată-l pe masa de teste Mobilissimo.ro, scos din cutie în clipul de mai jos. Costă 1.899 lei şi de această dată nu etalează doar bateria de 5.000 mAh, ci şi dotări high-end în unele privințe.

Allview P9 Energy continutul cutiei

Ni se promit şi funcţii deosebite precum Split Screen sau funcţionalitate de power bank aici. Aflaţi că terminalul vine în cutie cu încărcător, folie protectoare pentru ecran, manual, cablu USB, cablu OTG, ac SIM şi căşti, plus dopuri pentru căşti. Acesta este un smartphone dual SIM, ce măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 183 de grame. E fabricat în proporţie de 97% din metal (aluminiu şi magneziu) şi are un panou frontal 2.5D arătos.

Allview P9 Energy scos din cutie

Allview a făcut o alegere bună de ecran aici, un panou AMOLED de 5.5 inch Full HD, ale cărui culori vii sar în ochi încă de la primul setup. Primim şi procesor MediaTek Helio P10, 4 GB RAM, şi 64 GB stocare, plus slot microSD. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu PDAF, iar în faţă o cameră de 8 MP. Senzorul foto principal ne e tare familiar, în ideea că îl întâlnim şi pe OnePlus X şi Xiaomi Mi 5s Plus (Sony IMX258).

Bateria de 5.000 mAh rămâne totuşi punctul forte, oferind în jur de 3 zile de funcţionare, pe hârtie şi putând alimenta şi alte terminale via cablu OTG. Smartphone-ul are şi conexiune infraroşu şi rulează Android 6.0 Marshmallow cu obişnuitele modificări de UI Allview. Revenim cu review  în curând și abia așteptăm să vedem dacă acest model se ridică la înălţimea predecesorului.

Allview P9 Energy, prețuri actualizate:

Allview P9 Energy Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×