Google Pixel XL: Design masiv, metalic cu o fereastră spre... gusturi discutabile

Autor:  | Publicat în:  Google  HTC 1.962 ori
<b>Google Pixel XL: Design masiv, metalic cu o fereastră spre... gusturi discutabile</b>Ultima oară când sticla a stârnit atâta controversa la un produs al celor de la Google, era în cazul lui Nexus 4. Atunci lumea se împărţea în vreo 3 tabere: cei care acuzau produsul ca e o clonă de iPhone 4, cei care spuneau că e superb şi că nu seamănă

Ultima oară când sticla a stârnit atâta controversa la un produs al celor de la Google, era în cazul lui Nexus 4. Atunci lumea se împărţea în vreo 3 tabere: cei care acuzau produsul ca e o clonă de iPhone 4, cei care spuneau că e superb şi că nu seamănă cu nimic şi cei care nu apreciau deloc spatele din sticlă. Acum Pixel XL vine cu corp metalic şi cumva îi alipeşte şi o "fereastră" din sticlă în spate.

"Vina" pică pe HTC, dar părerile sunt foarte împărţite, unii afirmând că îi conferă personalitate acest design lui Pixel XL şi alţii că sticla e ca nuca în perete. Se remarcă unele reminiscente de la HTC 10 aici, precum întâlnirea muchiei curbate metalice cu o zonă mai dreaptă, dar şi masivitatea pe lângă telefoanele moderne. Rar se mai sare de 8 mm în grosime în ziua de azi, dar acest model măsoară 8.5 mm.

Cântăreşte măcar 168 de grame, ceea ce e total rezonabil şi cu 20 de grame mai uşor decât iPhone 7 Plus, dar şi cu 6 grame mai puţin decât LG V20. Construcţia e solidă, butoanele au feedback bun, dar utilizarea cu o singură mână nu prea e realizabilă, acesta fiind un telefon destul de lung. E un smartphone cu construcţie premium, panou 2.5D în faţă, dar cumva gusturile noastre răsfăţate de Xiaomi Mi MIX şi Huawei Honor Magic vor mai mult la nivel estetic.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×