Concurs: Allview V3 Viper, primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo poate fi al tău; Iată regulile!

8.495 ori
<b>Concurs: Allview V3 Viper, primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo poate fi al tău; Iată regulile!</b>După cum aţi aflat probabil dacă aţi aruncat o privire pe canalul nostru de YouTube, avem un nou unboxing pentru voi, la pachet cu un nou concurs. Tocmai am scos din cutie telefonul Allview V3 Viper, terminal arătos destinat tinerilor şi care..

[UPDATE 13.03.2018] - Tragerea la sorți va avea loc pe data de 15 martie la ora 21, iar câștigătorul va fi anunțat aici și pe pagina noastră de Facebook.

După cum aţi aflat probabil dacă aţi aruncat o privire pe canalul nostru de YouTube, avem un nou unboxing pentru voi, la pachet cu un nou concurs. Tocmai am scos din cutie telefonul Allview V3 Viper, terminal arătos destinat tinerilor şi care inaugurează Android 8.0 Oreo pe handset-urile Allview. Mai jos avem regulile concursului, care va aduce acest smartphone ca premiu.

Telefon cu ecran 18:9 de 5.5 inch, V3 Viper costă 899 lei şi a sosit la noi în varianta de culoare neagră. Inaugurează şi conceptul Dual Whatsapp şi mai vine şi cu asistentul AVI, dar mai multe despre asta în unboxing. Ca o impresie personală, aflaţi că telefonul m-a surprins prin greutatea redusă, spatele arătos cu acel luciu specific sticlei, deşi e un material plastic prelucrat special prin IML Art.

Iată regulile concursului care va aduce acest telefon:

1. Like la pagina de Facebook Allview
2. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
3. Postaţi un comentariu la ACEST articol cu răspuns la întrebarea: "Enumeră 3 avantaje ale lui Android Oreo pe telefoanele Allview"
4. Share public pe contul personal de Facebook al articolului de unboxing, plus share şi pentru acest articol

Toate aceste 4 sarcini trebuie să primească de la voi captură de ecran, pe care le veţi trimite apoi pe email la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiect "Concurs Allview V3 Viper". Includeţi şi numele vostru real, adresa şi numărul de telefon. Vă urez multă baftă şi revenim cu review și date legate de extragere cât de curând!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×