Allview X4 Soul Vision Unboxing: abundenţă de accesorii şi de funcţionalitate, telefonul cu proiector laser e aici (Video)

2.884 ori
<b>Allview X4 Soul Vision Unboxing: abundenţă de accesorii şi de funcţionalitate, telefonul cu proiector laser e aici (Video)</b>Nu în fiecare zi vezi un telefon numit după un super erou Marvel, chiar dacă Vision este unul dintre eroii mai puţin cunoscuţi, dar vitali din Avengers. Allview X4 Soul Vision ataca o nişă foarte puţin abordată în ultimii ani, cea a telefoanelor cu..

Nu în fiecare zi vezi un telefon numit după un super erou Marvel, chiar dacă Vision este unul dintre eroii mai puţin cunoscuţi, dar vitali din Avengers. Allview X4 Soul Vision atacă o nişă foarte puţin abordată în ultimii ani, cea a telefoanelor cu proiector integrat şi ne propune un proiector laser şi nu unul DLP (led). Telefonul a debutat la începutul acestei luni şi costă 2.299 lei. Îl scoatem din cutie mai jos.

Allview X4 Soul Vision, continutul cutiei

Pe lângă proiectorul laser, vine şi cu compatibilitate cu asistentul virtual în limba română AVI. La prima vedere surprinde plăcut prin carcasa metalică de un albastru inedit, albastrul pixurilor Bic sau albastrul uniformelor de jandarmi dacă vreţi. În cutia sa avem o sumedenie de accesorii, chiar şi pentru Allview, care de obicei oferă multe. În primul rând avem o pereche de căşti care arată mai bine decât cele albe oferite de obicei, cu toate că mi-au plăcut şi acele "EarPods" care au venit cu X4 Soul Infinity N.

Allview X4 Soul Vision scos din cutie

Apoi primim încărcător de 5V şi 1.5A, cablu USB (microUSB 2.0 doar), manual, cheiţă pentru slot-uri, husă, protecţie ecran, folie pentru ecran, garanţie şi un suport special pentru proptirea telefonului la proiecţie. După cum se remarcă în unboxing avem de-a face cu un terminal destul de masiv, cu o talie de 10.2 mm şi greutate de 202.5 grame, cifre de battery phone deci.

Castile lui Allview X4 Soul Vision

Are un display de 5.5 inch Full HD, procesor octa-core la 1.5 GHz, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Vine şi cu slot microSD şi o baterie Li-Po de 4.000 mAh. În spate avem o cameră de 13 megapixeli cu autofocalizare, iar în faţă una de 8 MP pentru selfie. Lista se încheie cu suport pentru LTE Categoria 6, dar pe noi ne interesează proiectorul laser MEMS (MEMS Wikipedia), acoperit cu un capac special.

Incarcator Allview X4 Soul Vision

Poate proiecta 30 de milioane de pixeli şi imagini cu diagonală de la 5 inch la 200 de inch chiar. Neavând lampă ci un proiector laser, nu trebuie să vă faceţi griji că aceasta se va arde după 10.000 de ore de proiecţie. Avem şi contrast ratio de 5000:1 şi ecranul poate deveni touchpad pentru a face trecerea între slide-uri la o prezentare PowerPoint proiectată pe un perete.

Bateria îi asigură handset-ului 3.5 ore de redare prin proiecţie, iar în spate găsim şi un scanner de amprente. Abia aştept să văd la treabă telefonul, la meciuri, filme şi prezentări. La prima vedere proiecţia pare să fie luminoasă şi îmi place cum sunt redate culorile.

Allview X4 Soul Vision, prețuri actualizate:

Allview X4 Soul Vision Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×