Xiaomi Mi 6 are un preţ excelent pentru un flagship de an 2017, iar GearBest vă oferă şi un discount extra de 10 dolari prin cupon

1.747 ori
<b>Xiaomi Mi 6 are un preţ excelent pentru un flagship de an 2017, iar GearBest vă oferă şi un discount extra de 10 dolari prin cupon</b>Dacă vi se părea că OnePlus 5 e un flagship destul de accesibil, Xiaomi Mi 6 e o variantă şi mai bună. Terminalul se află la ofertă la GearBest.com, care pe lângă preţul atractiv practicat, are şi o reducere extra de 10 dolari.

Dacă vi se părea că OnePlus 5 e un flagship destul de accesibil, Xiaomi Mi 6 e o variantă şi mai bună. Terminalul se află la ofertă la GearBest.com, care pe lângă preţul atractiv practicat, are şi o reducere extra de 10 dolari.

Discountul de 10 dolari se aplică dacă folosiţi codul de cupon Mik64GSl. Şi pentru că ne plac calculele din care ieşim pe plus, aflaţi că telefonul costă 1.820 lei după conversia în lei şi aplicarea cuponului. Transportul costă zero lei, iar taxa vamală de 3.3% înseamnă 60 lei. Plus TVA 19%, adică 345 lei se ajunge la un total de 2.220 lei. Spuneţi-mi voi alt flagship cu Snapdragon 835 la aşa preţ şi îl mănânc!

Xiaomi Mi 6 are un preţ excelent pentru un flagship de an 2017, iar GearBest vă oferă şi un discount extra de 10 dolari prin cupon

Trebuie spus şi că TVA şi taxa vamală depind în mare măsură de vameş, care dacă aveţi noroc le poate trece cu vederea, deci terminalul ar putea fi şi mai ieftin. Doar 50 de unităţi Mi 6 se dau prin cuponul de mai sus. Vorbim aici despre un terminal premium cu cameră duală de 12 MP, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi procesor Snapdragon 835. Are ecran de 5.15 inch Full HD și rezistă la stropire.

Bateria de 3.350 mAh ar trebui să fie excelentă, fie şi numai judecând după predecesorul Mi 5 şi performanţele sale de autonomie. Şi nici nu mai vorbim de corpul arătos, din sticlă curbată şi metal. Îl puteți comanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×