Coolpad Modena unboxing + concurs: primul contact cu un device Coolpad, cu o interfaţă interesantă (Video)

2.236 ori
<b>Coolpad Modena unboxing + concurs: primul contact cu un device Coolpad, cu o interfaţă interesantă (Video)</b>Brandul Coolpad are ceva vechime &icirc;n China, dat&acirc;nd din anul 1993 şi compania are o cotă de piaţă &icirc;nsemnată &icirc;n zona smartphone &icirc;n ţara sa de baştină. &Icirc;n august debuta şi filiala Coolpad din Rom&acirc;nia, iar azi...

Brandul Coolpad are ceva vechime în China, datând din anul 1993 şi compania are o cotă de piaţă însemnată în zona smartphone în ţara sa de baştină. În august debuta şi filiala Coolpad din România, iar azi vă prezentăm şi primul contact cu un smartphone al acestei firme. E vorba despre Coolpad Modena, pe care îl scoatem din cutie mai jos.

Acest model, care costă 699 lei la eMAG.ro vă este oferit la concurs, iar regulile le aflaţi mai jos. În cutia telefonului se află o pereche de căşti, încărcătorul, manualul, garanţia, şi cablul USB. Terminalul măsoară 8.6 mm în grosime, cântăreşte 158 de grame şi vine cu un display IPS de 5.5 inch, cu rezoluţie de 960 x 540 pixeli.

Coolpad Modena unboxing + concurs: primul contact cu un device Coolpad, cu o interfaţă interesantă (Video)

La bord se află un procesor quad core Snapdragon 410 64 bit de 1.2 GHz, 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Slotul microSD oferă suport pentru până la 32 GB extra, iar ca OS primim Android 5.1, destul de personalizat faţă de varianta stock. Coolpad Modena este un device dual SIM, cu suport 4G LTE (Categoria 4), o cameră principală de 8 MP şi una frontală de 2 MP.

Coolpad Modena, continutul cutiei

Bateria sa este o unitate de 2.500 mAh, care asigură 10 ore de convorbiri. Acest prim telefon Coolpad primit în teste a făcut o primă impresie bună, având un design destul de arătos. Nici interfaţa nu e rea, mai ales cea a camerei. Aflaţi că la noi în ţara Coolpad vinde două handseturi deocamdată: Modena şi Porto. Şi acum hai să vedem cum îl puteţi câştiga pe Modena.

Iată regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Coolpad.eu/ro
  2. Like la pagina de Facebook Coolpad România
  3. Comentariu la articol unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Ce face un telefon din China să fie dorit de cumpărători?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol de unboxing/review

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Coolpad Modena", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Va avea loc ulterior o tragere la sorţi prin random.org, a cărei dată o veți afla din recenzia text a telefonului. [FORUM]

Coolpad Modena, prețuri actualizate:

Coolpad Modena Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×