iHunt Alien X ApeX Unboxing: cel mai cool telefon iHunt şi... Alien din ultimii ani (Video)

1.118 ori
<b>iHunt Alien X ApeX Unboxing: cel mai cool telefon iHunt şi... Alien din ultimii ani (Video)</b>iHunt ne-a propus câteva telefoane robuste şi cu baterii uriaşe în ultima vreme, dar ce ar fi Bestia fără Frumoasa? În acest caz frumoasa e mai degrabă una din "Specii", adică sexy şi mortală. Acest iHunt Alien costă 1095 de lei şi poate

iHunt ne-a propus câteva telefoane robuste şi cu baterii uriaşe în ultima vreme, dar ce ar fi Bestia fără Frumoasa? În acest caz frumoasa e mai degrabă una din "Specii", adică sexy şi mortală. Acest iHunt Alien costă 1095 de lei şi poate fi perceput ca un soi de flagship. Îl scoatem din cutie mai jos.

iHunt Alien X ApeX

Este un model din 2019 şi se remarcă prin camera triplă din spate şi duală din faţă, ascunsă într-un breton. Spatele cu gradient sare în ochi imediat, cu degrade-ul de la verde la albastru. Observăm şi că cititorul de amprente a fost pus lateral. Revenind la cutie, găsim la interior o cheiţă metalică, un manual, husă, încărcătorul şi cablul USB Type-C.

iHunt Alien X ApeXmăsoară 8.8 mm şi cântăreşte 200 de grame, greuț, dar cu gramele bine distribuite. Handsetul are un ecran de 6.18 inch şi vine cu panou 2.5D IPS LCD, cu rezoluţie de 2246 x 1080 pixeli şi aspect 18.7:9. La interior se află un procesor MediaTek Helio P60, combinat cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD.

iHunt Alien X ApeX

Este un terminal dual SIM cu Android 8.1 Oreo preinstalat şi cu o baterie care sună bine pe hârtie, de 4000 mAh. Are şi încărcare rapidă, de până la 9V. Mai avem şi port USB Type-C, suport Bluetooth 4.2 şi WiFi a/b/g/n. Trecând la cameră, în spate găsim un combo triplu, de 12 MP + 5 MP (Bokeh) + 0.3 MP. Are senzori CMOS şi bliţ dual LED, iar în față avem o cameră de 20 MP + 2 MP, care la rândul său oferă captură Bokeh.

Există şi AI mulţumită procesorului, dar şi PDAF. Apropo, iHunt pune la bătaie şi deblocarea facială. Prima impresie? Un telefon impresionant ca design, mai ales prin prisma nuanţei, cu preţ corect, greutate un pic mai ridicată şi un ecran care se prezintă destul de luminos la prima vedere. Rama metalică pare din oțel inoxidabil, dar e probabil aluminiu în cel mai bun caz. Iconografia e maricică şi baterie şi camera au potenţial. Revenim cu review!

iHunt Alien X ApeX, prețuri actualizate:

iHunt Alien X Apex Unboxing

style="color:rgb(34, 34, 34); font-family:arial,helvetica,sans-serif; font-size:small"> 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×