Huawei a plagiat un videoclip muzical şi l-a transformat în reclamă pentru o tabletă (Video)

1.075 ori
<b>Huawei a plagiat un videoclip muzical şi l-a transformat în reclamă pentru o tabletă (Video)</b>Huawei este atacată din toate părţile în ultima vreme, deci o problemă de imagine e ultimul lucru de care are nevoie acum. După ce a măsluit benchmark-uri şi teste foto, acum este prinsă plagiind un videoclip muzical pentru o reclamă la o tabletă

Huawei este atacată din toate părţile în ultima vreme, deci o problemă de imagine e ultimul lucru de care are nevoie acum. După ce a măsluit benchmark-uri şi teste foto, acum este prinsă plagiind un videoclip muzical pentru o reclamă la o tabletă.

Huawei

Videoclipul îi aparţine lui Nigel Stanford şi se numeşte "Cymatics: Science vs Music". Prezintă modul în care muzica şi fizica se îmbină şi transformă obiecte şi acţiuni din viaţa de zi cu zi. A implicat o producţie foarte complexă şi era lansat în 2014. Ei bine, Huawei a folosit conceptul său, experimentele şi structura într-o reclamă proprie, pentru tableta MediaPad M3 Lite.

Aveţi mai sus o comparaţie cadru cu cadru a celor două clipuri şi e clar faptul că Huawei a schimbat doar câteva culori, decoruri şi îmbrăcămintea protagoniştilor. Multe cadre şi elemente vizuale sunt la fel. Din păcate nu vă putem arăta clipul, pentru că Huawei l-a dat jos de pe YouTube imediat. Şi nu, nu i s-a cerut dreptul de utilizare lui Nigel Stanford.

Iată originalul:

Poziţia oficială Huawei este următoarea: "investigăm această situaţie şi vom reveni cu detalii". Posibil ca vina să o poarte agenţia de PR care a realizat spotul respectiv, inspirat de videoclipul de pe YouTube. Ar fi păcat ca Nigel să nu primească o despăgubire serioasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×