LG G5 pus la vânzare pe un site din Dubai; Îşi prezintă camera duală în fotografii hands-on

2.358 ori
<b>LG G5 pus la vânzare pe un site din Dubai; Îşi prezintă camera duală în fotografii hands-on</b>După ce am văzut modele Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge puse la v&acirc;nzare &icirc;n Dubai la preţuri peste 1.000 de dolari, e r&acirc;ndul lui LG G5 să aibă parte de acelaşi tratament. Tot pe site-ul de v&acirc;nzări Dubbizle apare şi acest model,...

După ce am văzut modele Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edgepuse la vânzare în Dubai la preţuri peste 1.000 de dolari, e rândul lui LG G5 să aibă parte de acelaşi tratament. Tot pe site-ul de vânzări Dubbizleapare şi acest model, pe care îl puteţi vedea în fotografii hands on mai jos.

Ele însoţesc anunţul de vânzare şi dezvăluie camera duala din spatele acestui smartphone. Pe LG G5 îl aşteptam să fie anunţat oficial pe 21 februarie, adică în această duminică, dar între timp cineva a reuşit să importe o unitate din SUA. Preţul sau este de aproximativ 680 de dolari şi anunţul afirma că terminalul are un cod IMEI valid şi e în ambalajul original, deşi din imagini pare o cutie de carton standard.

LG G5 pus la vânzare pe un site din Dubai; Îşi prezintă camera duală în fotografii hands-on

Zona frontală aminteşte mult de cea a lui LG G3, în vreme ce spatele nu e chiar foarte arătos și seamănă cu un Meizu mai dolofan. Terminalul pare a avea un șasiu metalic şi remarcăm şi scannerul de amprente plasat sub camera, exact aşa cum îl arătau scăpările din ultima vreme. Butoanele de volum integrate lateral reprezintă o schimbare faţă de LG G2, G3 şi G4, una depistată şi în scăpările de randări de luna trecută.

Încă nu e clar dacă primim şi un ecran secundar în stilul lui LG V10. Aşteptam acum să fie şi cumpărat acest model şi eventual pornit in fata camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×