Aplicaţia Moto Camera de pe telefoanele Motorola este actualizata, vine cu Google Lens, zoom cu un singur deget şi altele

1.457 ori
<b>Aplicaţia Moto Camera de pe telefoanele Motorola este actualizata, vine cu Google Lens, zoom cu un singur deget şi altele</b>În ultima vreme am văzut multipli producători de telefoane pregătindu-se de marea trecere la Android 9.0 Pie şi cu această ocazie au început să îşi actualizeze şi aplicaţiile proprii. Motorola spre exemplu tocmai a lansat o versiune nouă de Moto Camera..

În ultima vreme am văzut multipli producători de telefoane pregătindu-se de marea trecere la Android 9.0 Pie şi cu această ocazie au început să îşi actualizeze şi aplicaţiile proprii. Motorola spre exemplu tocmai a lansat o versiune nouă de Moto Camera, care vine cu Google Lens şi alte bunătăţi, detaliate mai jos.

Aflăm încă de la Google I/O 2018Google Lens va sosi pe o serie de aplicaţii de cameră de la Huawei, Motorola, Sony şi alte companii. Sony s-a mişcat rapid şi a adus deja Lens pe propria aplicaţie Cameră, iar acum e rândul celor de la Motorola. Lens nu funcţionează încă în aplicaţia în sine, ci apare doar ca un shortcut.

Mai jos aveţi changelog-ul asociat aplicaţiei Moto Camera:

  • zoom cu un singur deget, cu mişcare în sus sau jos
  • gest "drag to focus" pentru expunere
  • moduri mai bune de a ieşi din interfaţa camerei
  • setări combinate pentru interfaţa camerei din fata/spate
  • Google Lens
  • YouTube Live
  • bug fix-uri şi îmbunătăţiri de stabilitate

Butonul Lens apare în zona inferioară a aplicaţiei Camera şi repet că nu este activ ÎN cameră, ci va activa o variantă separată de Lens, care va începe să scaneze obiecte. Atunci când terminaţi treaba, reveniţi la camera normală. YouTube Live e ceva mai bine integrat decât Lens. Găsiţi aplicaţia nouă Moto Camera în Play Store chiar acum, dar e nevoie de 24 de ore să se activeze YouTube Live pe contul vostru după verificarea cu un număr de telefon.

Sunt de fapt două variante de aplicaţie Moto Camera în Play Store. Le aveţi mai jos gratuit:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×