Reduceri și Campanii Online #96: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]

696 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #96: Azi eMAG, Altex, PC Garage, evoMAG [...]</b>Începutul săptămânii este marcat de noi promoții în mediul online, o zi în care revenim cu o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retailerii de la noi. Veți găsi pe listă discount-uri atractive pentru o gamă variată de produse

La început de săptămână revenim cu un articol nou din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care vă dezvăluim o listă detaliată a celor mai proaspete promoții din online. Veți descoperi discount-uri variate în funcție de categoria de produse vizate iar pe final de articol avem pentru voi și o recomandare de produs al zilei care se remarcă prin reducerea primită și prin capabilitățile sale tehnice.

Produsul erou al zilei:

Cei care vor să aibă parte de o experiență audio deosebită chiar acasă pot opta pentru achiziția unui soundbar precum este cazul acesti model SONY HT-CT290 care se vinde pentru suma de doar 699 lei pe eMAG.ro. Oferă configurație 2.1, o putere audio de 300W și conectivitate wireless prin Bluetooth. Se livrează cu un cablu optic la pachet, dar și cu o telecomandă + baterii. Poate fi achiziționat de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×