Google Maps 6.0 aduce navigarea indoors pe Android, un nou meniu Places (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 987 ori
<b>Google Maps 6.0 aduce navigarea indoors pe Android, un nou meniu Places (Video)</b>Google tocmai a anunțat lansarea versiunii Google Maps 6.0 pentru Android, pe care o găsiți în Android Market, iar acest update este unul important. Pentru început, acum avem parte de navigare indoors, funcție foarte utilă și disponibilă în...

Google tocmai a anunțat lansarea versiunii Google Maps 6.0 pentru Android, pe care o găsiți în Android Market, iar acest update este unul important. Pentru început, acum avem parte de navigare indoors, funcție foarte utilă și disponibilă în anumite aeroporturi, malluri și câteva magazine mari din SUA și Japonia, deocamdată.

Dacă sunteți curioși ce fel de magazine sunt vizate, aflați că este vorba despre Macy's, Bloomingdale's, IKEA sau Home Depot. Observați cât de detaliate sunt aceste hărți și trebuie să recunosc că era și cazul că o astfel de funcție să sosească, mai ales că unele malluri sunt cu adevărat uriașe. Așteptăm ca o ediție viitoare Google Maps să acopere și mallurile de la noi, sau măcar aeroportuile.

Interesant e faptul că Google ne promite că putem uploada planurile unei cladiri, deci proprietarii de magazine sau de afaceri ce implică o clădire în care te poți rătăci au toate motivele să realizeze acum o hartă virtuală pentru Google Maps. O altă modificare pe care o aduce Maps 6.0 este faptul că putem face trecerea între funcții mai ușor, prin intermediul unui toolbar drop down, cu cele mai importante opțiuni la îndemână.

Google Maps 6.0

Aflați și că secțiunea Places are acum un nou design și include căutările cele mai populare pentru zona în care vă aflați și cele mai bune destinații de călătoria în zona în care vă aflați. Voi ați făcut update-ul? Cum vi se pare noul Google Maps?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×