Razer Phone 2 + Razer Hammerhead USB-C ANC Unboxing: primul contact cu telefonul de gaming cu ecran de 120 Hz, plus căştile USB Type-C (Video)

1.035 ori
<b>Razer Phone 2 + Razer Hammerhead USB-C ANC Unboxing: primul contact cu telefonul de gaming cu ecran de 120 Hz, plus căştile USB Type-C (Video)</b>Nu se întâmplă în fiecare zi să testăm telefoane de gaming, de fapt suntem abia la al doilea model de acest gen care a ajuns la Mobilissimo.ro. E vorba despre Razer Phone 2, care a debutat toamna trecută şi care în sfârşit vine

Nu se întâmplă în fiecare zi să testăm telefoane de gaming, de fapt suntem abia la al doilea model de acest gen care a ajuns la Mobilissimo.ro. E vorba despre Razer Phone 2, care a debutat toamna trecută şi care în sfârşit vine şi la noi, pentru a vedea în ce măsură ecranul de 120 Hz influenţează experienţa noastră de gaming sau nu. Îl scoatem din cutie mai jos, alături de o pereche de căşti Razer Hammerhead USB-C ANC, care merg la fix cu acest produs.

Razer Phone 2

Telefonul costă în jur de 3500-3600 lei la retailerii de la noi, doar că văd că eMAG.ro are o reducere specială la 2999 lei. Căştile costă 99 de euro pe Razer.com. În cutia cea neagră a telefonului de gaming se află manualul, un încărcător mare cu conector USB Type-C, o dedicaţie de la şefii companiei Razer, cablul USB Type-C to USB Type-C, un adaptor USB Type-C către 3.5 mm şi cheiţa metalică folosită pentru a accesa sloturile.

Razer Phone 2

În cutia căştilor Hammerhead găsim dopuri de rezervă pentru 3 tipuri de urechi şi o husă de transport cu agăţătoare. Căştile au conector USB Type-C şi au dopurile din fabrică din spumă specială, deci nu siliconul sau caucicul clasic, ci un material mai comod şi ideal pentru audiţie. Prima impresie despre Razer Phone 2? Angular, dreptunghiular, colţuros şi greu, la 220 de grame. Măcar e destul de subţire la cei 8.5 mm din talie şi greutatea oferă o siguranţă la ținere în mână în landscape, la jocuri.

Razer Phone 2

Are certificare IP67 pentru contactul cu apă şi praful şi în față tronează cele două difuzoare cu certificare THX Şi Dolby, deasupra şi sub ecran. Ecranul e cam mititel după standardele actuale, la 5.72 inch în diagonală, dar avem aici un panou IGZO IPS LCD, care bănuiesc că vine de la Sharp. Oferă o rezoluţie Quad HD, protecţie Gorilla Glass 5, suport wide color şi HDR, dar şi 120 Hz rată de împrospătare.

La interior găsim procesorul Snapdragon 845, 8 GB RAM, 64 GB stocare şi slotul microSD. Avem şi o cameră duală în spate, cu senzori de 12 MP + 12 MP şi zoom optic 2X, stabilizare optică, dar şi bliţ LED dual. Pentru selfie primim o cameră de 8 MP. Telefonul oferă suport WiFi Dual Band, Bluetooth 5.0 şi are cititorul de amprente montat lateral, integrat în butonul Power.

Mai primim şi o baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă de 18W. Există şi încărcare wireless, în cazul în care vă întrebaţi. Un aspect inedit e că rulăm aici Android 8.1 Oreo cu Nova Launcher Prime peste, deci opţiunile de personalizare abundă. Recent telefonul a primit şi actualizarea la Android Pie, deci rămâne doar să îl conectăm la WiFi şi să îl actualizăm.

Cât despre căşti, această versiune de Hammerhead îşi trage numele "ANC" de la Active Noise Canceling, anulare activă a zgomotului de fond. Vine cu driver dual, convertor de la digital la analogic, cablu împletit de 1.2 metri şi cântăreşte doar 21 de grame headsetul. Rama este din aluminiu şi dopurile din spumă T500 ies în evidenţă faţă de produsele rivale.

Sunt tare curios să văd ce poate acest combo gameristic, mai ales având în minte experienţa lui ASUS ROG Phone deja.

Razer Phone 2, prețuri actualizate

Razer Phone 2 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×