MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt în Barcelona (Video)

1.224 ori
<b>MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt în Barcelona (Video)</b>Cu puţin peste 12 ore &icirc;n urma Samsung a anunţat oficial noul său flagship, modelul Samsung Galaxy S7, pe care &icirc;l putem vedea &icirc;n acţiune &icirc;n m&acirc;inile colegului Claudiu Sima &icirc;n clipul hands on de mai jos Vă reamintesc...

Cu puţin peste 12 ore în urma Samsung a anunţat oficial noul său flagship, modelul Samsung Galaxy S7, pe care îl putem vedea în acţiune în mâinile colegului Claudiu Sima în clipul hands on de mai jos Vă reamintesc că terminalul e disponibil la precomandă la eMAG.ro deja.

Debutul acestui device a fost urmărit pas cu pas de noi, în regim de live blogging, iar acum vedem şi handsetul în acţiune. Samsung Galaxy S7 se remarcă prin şasiul din metal şi sticlă, cu un panou cu muchii curbate din sticlă în spate şi unul în faţă. Diagonală este de 5.1 inch, iar telefonul aduce un panou Super AMOLED Quad HD luminos, cu muchii foarte înguste şi sticla 3D.

Samsung Galaxy S7, din spate

În continuare primim scannerul de amprente integrat în butonul Home fizic de sub ecran şi un scanner de puls în spate. O noutate este camera Dual Pixel de 12 megapixeli din spate, cu pixeli mai mari decât rivalii şi predecesorii şi deschidere F/1.7. Acest model rulează Android 6.0, cu un nou TouchWiz aplicat peste şi are un procesor Snapdragon 820 la interior sau un Exynos 8890, plus 4 GB RAM.

MWC 2016: Samsung Galaxy S7 hands-on - cel mai nou flagship Samsung analizat pe scurt în Barcelona (Video)

E binevenită şi prezenţa slotului microSD, dar şi rezistenţa la apă a sasiului. [FORUM]

Prețuri locale:

Samsung Galaxy S7 Prezentare Video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×