Adio iTunes! Apple oferă în locul său aplicaţii Music, TV şi Podcasts pe Mac; Ce se întâmplă pe Windows?

1.019 ori
<b>Adio iTunes! Apple oferă în locul său aplicaţii Music, TV şi Podcasts pe Mac; Ce se întâmplă pe Windows?</b>Aşa cum anticipau zvonurile, Apple a anunţat aseară casarea lui iTunes. Va fi înlocuit de aplicaţii Music, TV şi Podcasts, separate pe Mac. iTunes datează deja de 18 ani şi era folosit pentru a administra conţinuturile de pe iDevice-uri

Aşa cum anticipau zvonurile, Apple a anunţat aseară casarea lui iTunes. Va fi înlocuit de aplicaţii Music, TV şi Podcasts, separate pe Mac. iTunes datează deja de 18 ani şi era folosit pentru a administra conţinuturile de pe iDevice-uri, pentru update-uri, sincronizare, dar şi pentru achiziţia de melodii, filme şi podcast-uri.

Odată cu discursul de la WWDC 2019, iTunes este spart în module: Music, TV şi Podcasts. Acestea vor sosi pe Mac-uri, iar aplicaţia Music va prelua rolul de sincronizare de fişiere între computer şi iPhone. Pe Windows va mai rămâne activ iTunes o perioadă bună, dar din ce am auzit, zvonurile afirmă că tot Music îi va lua locul acolo. 

iTunes

Posibil să vedem Music, TV şi Podcasts în Microsoft Store la un moment dat. Noile aplicaţii separate au interfeţe aerisite şi colorate, care amintesc de Apple Music de pe mobil şi designul asociat lui App Store la ultimul update. Aplicaţia TV include exclusivităţi Apple, plus seriale şi filme, iar cea Podcast are podcast-uri. Avem și funcții AI și machine learning care învață preferințele voastre. 

iTunes dispare şi pentru că lumea nu mai cumpăra melodii, ci preferă să facă streaming, deci ca serviciu muzical nu mai avea relevanță serviciul din 2001. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×