Google Calendar are acum un "Dark Mode": Iată cum poți activa tema întunecată

1.214 ori
<b>Google Calendar are acum un "Dark Mode": Iată cum poți activa tema întunecată</b>Fix ce aflam la sfârșitul lunii trecute se adeverește astăzi și anume faptul că Google Calendard primește o temă întunecată, un așa numit Dark Mode. Noutatea vine sub forma unei actualizări software și veți descoperi

Fix ce aflam la sfârșitul lunii trecute se adeverește astăzi și anume faptul că Google Calendar primește o temă întunecată, un așa numit Dark Mode. Noutatea vine sub forma unei actualizări software și veți descoperi la final de articol cum puteți activa și voi funcția prin descărcarea unui apk ajuns online.

Google Calendar

Google deja a actualizat aplicațiile Messages, Calculator, Contacts și Keep cu un astfel de Dark Mode, iar acum este rândul și soluției Calendar să beneficieze de noul look. Această temă întunecată are și rolul de a economisi energia și prezintă o interfață mai plăcută pentru privirea utilizatorului.

Google Calendar

Suntem informați că acest nou feature se va distribui către toți utilizatorii până la final de lună, dar și că există o modalitate prin care ne putem bucura de modul cu pricina mai devreme. Putem face asta prin instalarea apk-ului de aici (descărcare) și mai sus aveți câteva capturi de ecran care prezintă Google Calendar în varianta nocturnă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×