Unul dintre cei mai mari fani Apple face recenzia lui Xiaomi Mi MIX: abundenţă de "wow" şi "incredibil"! (Video)

3.640 ori
<b>Unul dintre cei mai mari fani Apple face recenzia lui Xiaomi Mi MIX: abundenţă de "wow" şi "incredibil"! (Video)</b>Printre numeroșii youtuberi tech îl avem și pe EveryThingApplePro, un adevărat pasionat și fan al produselor pe care Apple le aduce pe piață. De această dată el ne prezintă un review pentru Xiaomi Mi Mix, un telefon care pare a-l încânta mai mult..

Atunci când canalul tău YouTube se numeşte "EverythingApplePro", e clară pasiunea faţă de produsele Apple. Ei bine acest YouTuber a pus mâna pe exclusivul Xiaomi Mi MIX şi a realizat o recenzie a sa, ce include şi teste de acustică, benchmark, cameră dar şi o comparaţie cu iPhone 7. Aflăm mai multe mai jos.

Xiaomi Mi Mix

Fanul Apple a fost obiectiv, ba mai mult a părut să îi placă foarte mult telefonul Xiaomi. Am auzit de multe ori "wow", "superb" sau "incredibil" în analiza video de mai jos. YouTuberul a afirmat că ecranul are nişte culori fantastice şi se vede excelent. A fost lăudată şi tehnologia de top de la bord, una revoluţionară chiar.

Printre altele primim un sistem pe bază de vibraţii în loc de earpiece, care transmite vocile celor cu care vorbim prin vibraţii spre urechea noastră internă. În locul senzorilor tipici din zona frontală avem un sistem cu senzor ultrasonic de nouă generaţie. EverythingApplePro recunoaşte că softul e cam neplăcut sau lent şi şi-ar dori un Android curat pe smartphone.

Xiaomi Mi MIX pare mai rapid la autentificarea pe bază de amprentă, dar asta e probabil pentru că animaţia de pe iOS 10 e mai lungă. La testul de acustică, Mi MIX a scos 91.6 decibeli, iar modelul iPhone 7 91.7, deci tăria e cam la fel. A fost realizat şi un test GeekBench cu rezultat excelente şi la final am avut şi un test de cameră, cu o expunere mai bună a lui Xiaomi Mi MIX şi captând mai multă lumină pe telefonul chinezesc la filmare.

Mai multe detalii aflaţi în clipul de mai sus şi poate într-o bună zi ajunge şi la noi in teste acest telefon, iar prețurile actualizate le găsiți în acest articol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×