Microsoft anunţă un preview public pentru clientul său Remote Desktop, acum în varianta web

607 ori
<b>Microsoft anunţă un preview public pentru clientul său Remote Desktop, acum în varianta web</b>Recent cei de la Microsoft au anunțat lansarea unui preview public pentru clientul lor Remote Desktop, soluție care ajunge acum și în varianta web. Pentru a accesa acest client tot ce avem de făcut este să deschidem un browser, ideal fiind Edge

Microsoft a anunţat faza de preview public pentru clientul său web de Remote Desktop, care va permite utilizatorilor să acceseze un spaţiu virtualizat de aplicaţii şi desktop direct din browser. Şi asta fără sa instaleze vreun "Team Viewer". Totul funcţionează direct din browser.

Pentru că e vorba despre un client web, costurile de mentenanţă şi instalare sunt evitate, iar utilizatorii pot accesa datele de oriunde, inclusiv de pe terminale care nu le aparţin şi pe care nu poţi să instalezi chiar tot ce îţi trece prin cap. Utilizatorii pot accesa aplicaţii şi desktop-uri prin soluţia Remote Desktop Services. Se va putea copia text către şi din acea sesiune, cu Ctrl + C şi Ctrl + V şi imprima fişiere PDF.

Remote Desktop

Microsoft va activa şi alte funcţii noi pe viitor, orientându-se după feedback-ul de la utilizatori. Fiindcă e vorba despre o funcţionalitate în pre-release, ne aşteptăm la bug-uri şi evident feedback-ul e vital. Remote Desktop este un web client care îţi permite să accesezi infrastructura Remote Desktop a organizaţiei şi corporaţiei tale via un web browser. Veţi interacţiona cu aplicaţii şi fişiere de pe alte computere/servere ca şi cum aţi fi pe PC-ul propriu.

Dacă vă interesează soluţia, aveţi aici toate detaliile despre setup. Se recomandă să aveţi Windows 10 şi să folosiţi Microsoft Edge evident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×