Microsoft brevetează un telefon-laptop pentru proiectul Andromeda/Surface Phone

866 ori
<b>Microsoft brevetează un telefon-laptop pentru proiectul Andromeda/Surface Phone</b>Cei de la Microsoft continuă să completeze tot soiul de brevete și astăzi spre exemplu descoperim un patent pentru un produs mai deosebit. Este vorba despre un telefon care are abilitatea de a se transforma în notebook la nevoie, fix precum

Microsoft ia o pauză de la brevetele axate doar pe balamale revoluţionare de telefoane pliabile şi ne prezintă azi un soi de mini laptop (sau un smartphone dual display ce devine laptop). Cel mai nou brevet al firmei din Redmond pare să prezinte un terminal cu două ecrane, pe care îl analizăm mai jos.

Brevet Microsoft

Fie că îl numim Andromeda sau Surface Phone, acest terminal a scăpat pur şi simplu prea mult şi prea des pentru a nu fi real. Judecând după dimensiunea sa în raport cu acea mână din schiţe, avem de-a face cu un terminal cu două ecrane de 5.5 inch să zicem. Unul ar afişa o tastatură şi celălalt interfaţa. Între ele se află acea balama revoluţionară de care am tot auzit în ultima vreme.

Andromeda va fi un terminal pliabil cu funcţie de telefonie şi cu Windows Core OS instalat. Se pare că acest device va fi un smartphone atunci când este pliat şi devine tabletă atunci când este desfăcut complet, punând la treabă ambele ecrane. În formatul tabletă, exemplificat în schiţa 2 vedem că acea balama dintre ecrane aproape că nu se mai distinge deloc, fiind foarte discretă.

Cele două ecrane devin unul singur prezentând chiar un film pe cele două jumătăţi. Windows Core OS va fi un sistem de operare modular, care va asigura trecerea dinamic între composere şi shell-uri pentru a se adapta la schimbarea de format. E doar o chestiune de timp până ce Microsoft va prezenta varianta comercială a acestui proiect, poate chiar la BUILD 2018 în această primăvară. Are toate şansele să dea un reset întregului lor proiect Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×