Huawei P20 Pro rulează Windows 10 printr-o soluție remote desktop prezentată de către Huawei în China (Video)

2.382 ori
<b>Huawei P20 Pro rulează Windows 10 printr-o soluție remote desktop prezentată de către Huawei în China (Video)</b>Pe lângă știrea referitoare la cel mai nou build Windows 10, mai avem un subiect în care sistemul de operare al celor de la Microsoft apare în ecuație. Descoperim astfel că cei de la Huawei au prezentat de curând în China o soluție

În ultimii ani am văzut producători precum Huawei și Samsung oferind dock-uri speciale sau soluții pentru transformarea telefoanelor flagship într-un soi de PC-uri care odată conectate la un monitor extern afișau o interfață desktop ideală și pentru funcții office să spunem. Acum trecem la următorul nivel și descoperim cum Huawei a reușit să aducă Windows 10 pe cel mai nou flagship al său.

După cum era de așteptat, nu vorbim despre instalarea sistemului de operare Microsoft pe dispozitivul Huawei P20 Pro, ci doar de o soluție prin care Windows 10 este accesat în mod remote desktop. Soluția a fost prezentată în cadruL CES Asia 2018 drept modalitatea prin care telefonul poate fi folosit pe post de PC. 

Sistemul de operare cu pricina nu rulează direct pe telefon, ci de pe un server remote aflat în China și aflăm că aplicația folosește protocolul proprietar Huawei numit Desktop Protocol. Vedeți mai sus și două materiale video prin intermediul cărora cei de la Notebook Italia ne prezintă această nouă aplicație numită Cloud PC. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×