Google Play Music din nou limitat la 4 deautorizari de terminal pe an!

Autor:  | Publicat în:  Google 937 ori
<b>Google Play Music din nou limitat la 4 deautorizari de terminal pe an!</b>Din ciclul "hai să îi pedepsim pe cei care schimba telefonul sau ROM-ul", Google a introdus din nou în Play Music o limită de 4 terminale ce pot fi deautorizate în acest serviciu pe an. Acest lucru ar putea pune probleme celor care schimbă des...

Din ciclul "hai să îi pedepsim pe cei care schimba telefonul sau ROM-ul", Google a introdus din nou în Play Music o limită de 4 terminale ce pot fi deautorizate în acest serviciu pe an. Acest lucru ar putea pune probleme celor care schimbă des device-urile sau care schimba ROM-ul, mișcare percepută că "device nou".

La ora actuală doar 10 terminale pot fi autorizate simultan, deci vă puteți trezi cu un queue plin cu toate terminalele. Mai ales la Mobilissimo.ro, unde testam zeci de terminale, această problemă ar putea fi deranjantă, asta dacă am folosi Google Play Music mai intensiv. Suntem siguri că aceasta mutare de la Google are de-a face cu înțelegerile pe care le are cu diferite case de discuri.

Google Play Music din nou limitat la 4 deautorizari de terminal pe an!

Puteți să administrați lista de terminale autorizate din browser, accesând pagina de setări de aici. Apropo, decizia Google se aplică și retroactiv, deci dacă ați deautorizat 3 telefoane sau tablete și o mai faceți încă o singură dată până în decembrie, rămâneți pe dinafară. Practic, cu 2 ROM-uri noi probate pe device și o achiziție de telefon și tabletă suntem la limită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×