Plex cumpără Watchup pentru a integra şi ştiri în soluţia sa de streaming

1.107 ori
<b>Plex cumpără Watchup pentru a integra şi ştiri în soluţia sa de streaming</b>Probabil ați mai auzit până în acest moment despre Plex - o soluție ce permite streamingul de pe smartphone sau computer direct pe marele ecran. Astăzi aflăm că această companie tocmai ce a achiziționat firma Watchup, asta cu scopul de a integra și știri

Plex este una dintre cele mai populare soluţii de streaming de pe PC către televizor, dar si de pe terminalele mobile spre ecranele mari, iar azi fluxul de conţinuturi primeşte şi aportul ştirilor. Acest lucru se întâmplă pentru că Plex a decis să achiziţioneze Watchup, aplicaţie de streaming pentru ştiri.

Viitorul ştirilor este clar consumul lor pe mobil, pe Facebook sau în faţa unui PC şi nu prin canalele TV clasice. Prin Watchup vom avea streaming cu cele mai noi reportaje şi informaţii oferite de CNN, Fox News, CBS, Euronews sau Sky News, dar şi alte surse, accesibile pe terminale mobile şi alte gadgeturi capabile de streaming. 150 de surse sunt folosite pentru a aduce informaţii pe iOS, Android, Amazon sau chiar Nintendo Wii.

Până acum Plex s-a specializat pe software şi tool-uri ce permit organizarea şi streamingul colecţiei personale de fotografii, seriale şi filme către ecranele mari. Acum lucrurile devin mai serioase prin Watchup, care pornea la drum în 2012, ca o aplicaţie de iPad, care dorea să redefinească modul în care consumăm ştirile. Avantajul său e că putem să ne creăm propriul canal de ştiri, care să integreze doar subiectele sau reportajele care ne interesează.

Mulţi îl numesc "Pandora pentru ştiri" şi au dreptate să folosească această metaforă. Plex există din 2009 şi e pe profit de ani buni. Compania doreşte să construiască un ecosistem de conţinuturi în 2017, încercând să scape de alură de "cel mai bun prieten al celor ce piratează content".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×