Super tastatura cu emoji si GIF GBoard pentru iPhone primeşte suport pentru limba română, funcţie voice to text

1.423 ori
<b>Super tastatura cu emoji si GIF GBoard pentru iPhone primeşte suport pentru limba română, funcţie voice to text</b>Cei care nu au auzit de GBoard trebuie să afle că aceasta aplicaţie produsă de Google e musai de avut dacă vreţi să vă îmbogăţiţi inputul pe iOS. E vorba despre o tastatură care va permite să introduceţi şi GIF-uri şi emoji-uri de sute de tipuri în..

Cei care nu au auzit de GBoard trebuie să afle că aceasta aplicaţie produsă de Google e musai de avut dacă vreţi să vă îmbogăţiţi inputul pe iOS. E vorba despre o tastatură care vă permite să introduceţi şi GIF-uri şi emoji-uri de sute de tipuri în ferestrele voastre de chat şi nu numai. Ei bine aplicaţia lansată primăvara trecută tocmai a primit un update, care îi aduce şi suport pentru limba română.

Limba română face parte dintr-un pachet de noi limbi, printre care şi maghiara, suedeză, catalană, olandeză, cehă, croată, finlandeză, greacă sau poloneză. Cine vrea să scrie în română, să caute în limba noastră sau să partajeze în această limbă trebuie să deschidă aplicaţia Gboard, să intre în zona Languages şi apoi să selecteze "Add Language".

GBoard pentru iOS in limba romana

Vor putea fi şi accesate Google Doodle-urile de fiecare zi din tastatură şi acum există şi o funcţie voice to text. Veţi putea dicta mesajele de scris pe Facebook sau în iMessage direct prin comandă vocală către GBoard. Una dintre cele mai apreciate funcţii ale acestei aplicaţii e faptul că va permite să căutaţi emoji-ul pe care vreţi să îl folosiţi în loc să vă pună să faceţi scroll într-o serie de meniuri pentru a căuta. Găsiţi aplicaţia aici gratuit, cu limba română la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×