Screen Mirroring-ul Chromecast disponibil acum pe toate terminalele Android (compatibile)

4.481 ori
<b>Screen Mirroring-ul Chromecast disponibil acum pe toate terminalele Android (compatibile)</b>Vă informam nu cu mult timp în urmă că aplicația Chromecast de pe Android a primit suport pentru screen mirroring, astfel că orice se vede pe ecranul telefonului sau tabletei voastre va ajunge via casting și pe televizor. Azi aflăm că un...

Vă informam nu cu mult timp în urmă că aplicația Chromecast de pe Android a primit suport pentru screen mirroring, astfel că orice se vede pe ecranul telefonului sau tabletei voastre va ajunge via casting și pe televizor. Azi aflăm că un utilizator XDA a găsit o metodă să ducă mirroringul pe toate terminalele Android.

Până acum privilegiul era limitat la cele mai noi modele LG, HTC sau Samsung, dar și la terminalele Nexus. Ei bine, r3pwn din comunitatea XDA  a reușit să activeze funcția pentru toate device-urile Android. El nu a creat această funcție, ci doar metodă de a o activa. Puteți descărca softul necesar de aici, iar lista cu terminale compatibile se mărește pe oră ce trece pe forumul XDA.

Pe lângă fișierul descărcat folosind acel link, aveți nevoie și de root pe telefon/tableta și de cea mai nouă versiune a aplicației companion Chromecast de pe Android. Va fi nevoie și de KitKat din câte am înțeles, iar modelele confirmate drept compatibile includ în acest moment ASUS PadFone 2, Sony Xperia Z, HTC Droid DNA, HTC One M8, Moto X și Moto G, dar și multe alte telefoane și tablete.

Pe lista device-urilor care nu suporta această funcție (deocamdată) se afla HTC EVO 3D, ASUS PadFone X și Galaxy Nexus, dar și Galaxy S II.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×