Suportul Chromecast oferit de următorul update VLC se confirmă

651 ori
<b>Suportul Chromecast oferit de următorul update VLC se confirmă</b>O aplicație foarte utilă pentru vizionarea de conținut video este și VLC, program regăsit at&acirc;t pe destkop, c&acirc;t și pe device-urile mobile. &Icirc;n acest moment, VLC este disponibil pe terminalele ce rulează Android, c&acirc;t și pe...

O aplicație foarte utilă pentru vizionarea de conținut video este și VLC, program regăsit atât pe destkop, cât și pe device-urile mobile. În acest moment, VLC este disponibil pe terminalele ce rulează Android, cât și pe cele iOS.

Potrivit unui raport, se pare că în noul update al aplicației VLC va fi inclus și suport pentru Chromecast, funcție așteptată de către mulți utilizatori încă din vara trecută, moment când ni se promitea un astfel de feature.

Descoperim că funcția de suport Chromecast a fost regăsită într-un changelog ce ne este prezentat în imaginea de mai sus. Deși acest lucru este acum confirmat, încă nu se știe pe care dintre platforme va sosi în primă fază, fiind vehiculată o lansare a noului update în doar câteva săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×