Ultimate Torch, aplicaţia lanternă care se stinge suflând în telefon şi afişează un semn Batman

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.865 ori
<b>Ultimate Torch, aplicaţia lanternă care se stinge suflând în telefon şi afişează un semn Batman</b>Există mii de aplicaţii de tip "lanterna" &icirc;n diferitele magazine de softuri pentru telefoane mobile, dar Ultimate Torch are mai multe funcţii dec&acirc;t concurenţa. Aplicaţia e disponibilă gratuit &icirc;n Windows Phone Store şi o...

Există mii de aplicaţii de tip "lanterna" în diferitele magazine de softuri pentru telefoane mobile, dar Ultimate Torch are mai multe funcţii decât concurenţa. Aplicaţia e disponibilă gratuit în Windows Phone Store şi o descărcaţi de aici.

Ultimate Torch este intuitiv şi iluminarea poate fi stinsă suflând în telefon. Cei care nu au bliţ disponibil pe terminalul lor pot folosi ecranul ca lanterna. Există şi un mod SOS inclus şi tile-uri inspirate de Batman, folosite pentru a activa un semnal specific super eroului, cel proiectat pe cer în filme. Sunt 10 tile-uri personalizate incluse aici, posibilitatea de activare a lanternei cu o singură atingere şi senzor pentru baterie.

Ultimate Torch, aplicaţia lanternă care se stinge suflând în telefon şi afişează un semn Batman

Modul SOS include şi un semnal acustic, nu doar vizual, se pare. Aplicaţia are 4.5 din 5 steluţe posibile, după 83 de recenzii, deci e apreciată de utilizatorii Windows Phone. Cum vi se pare acest soft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×