Samsung Galaxy S6 Edge are parte de un test de rezistenţă, fiind aruncat violent pe jos (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.620 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge are parte de un test de rezistenţă, fiind aruncat violent pe jos (Video)</b>Era de aşteptat să &icirc;nceapă testele de rezistenţă pentru Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, mai ales că ne aflăm la mai puţin de 2 săptăm&acirc;ni de la debutul acestor terminale &icirc;n magazine. Azi &icirc;l vedem pe Galaxy S6 Edge aruncat...

Era de aşteptat să înceapă testele de rezistenţă pentru Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, mai ales că ne aflăm la mai puţin de 2 săptămâni de la debutul acestor terminale în magazine. Azi îl vedem pe Galaxy S6 Edge aruncat violent pe jos şi supravieţuind acestui test.

Există comentarii pe YouTube care afirmă că clipul ar fi de fapt un fals, dar ce e drept nu pare a fi. Observăm că domnişoara din clip face o trecere rapidă prin meniurile lui Galaxy S6 Edge, apoi dă cu el de pământ de 2 ori şi îl utilizează fără probleme. Ar fi fost totuşi mai bine dacă rezoluţia clipului era mai ridicată, pentru a constata eventualele daune ale handsetului.

Reţineţi că Samsung a făcut trecerea la sticlă şi metal pe noile modele Galaxy S, oferind un design pe bază de rama metalică, făcută sandwich între două panouri cu protecţie Gorilla Glass 4. Aşteptam acum şi testele pe scări de marmură, pe beton şi poate şi cu acea mitralieră care mereu găureşte iPad-uri. Evident ne întrebam şi dacă "Will it Blend?".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×