Chrome OS debutează oficial În cadrul unui eveniment special Google (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 963 ori
<b>Chrome OS debutează oficial În cadrul unui eveniment special Google (Video)</b>După cum fusese anunțat prin diferite teasere, Google a lansat oficial mult-așteptatul OS Chrome, însoțindu-l cu un laptop pe care să ruleze această platformă, Cr-48. Evenimentul dedicat lui Chrome a inclus și vești despre actualizarea...

După cum fusese anunțat prin diferite teasere, Google a lansat oficial mult-așteptatul OS Chrome, însoțindu-l cu un laptop pe care să ruleze această platformă, Cr-48. Evenimentul dedicat lui Chrome a inclus și vești despre actualizarea browserului cu același nume și detalii despre Chrome Web Store.

în cadrul acestei lansări am aflat că Google Chrome OS este capabil să booteze în sub 60 de secunde, timp în care ajunge de la startup direct la stadiu funcțional. Odată trecute secundele în cauză veți putea rula Chrome fără probleme, aplicațiile incluse, accesând conținuturile dorite, oriunde v-ați afla și indiferent de terminal.

Bazat pe tehnologia cloud, acest sistem de operare permite și utilizarea unui PC în mod Friend Log, astfel că puteți naviga pe web în mod incognito, în vreme ce folosiți computerul unui prieten. Chrome OS funcționează OK chiar și offline, dar se va conecta la o rețea 3G și eventual 4G, dacă este cazul și aveți nevoie de o conexiune web.

Chrome OS

Evenimentul menționat anterior a oferit detalii și despre nivelul de securitate din browserul și OS-ul Chrome, care oferă actualizări automate și criptare instantă pentru toate datele, plus bootare verificată. Iată și un clip cu primul netbook ce rulează Chrome OS, dacă v-am făcut curioși:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×