Aplicația Google Earth pentru Android primește o actualizare ce aduce noi funcții la pachet

1.094 ori
<b>Aplicația Google Earth pentru Android primește o actualizare ce aduce noi funcții la pachet</b>Recent, Google a anunțat faptul că aplicația Google Earth ce este disponibilă pentru mai multe platforme, printre care și Android, va primi un nou update care va aduce la pachet o serie de noi funcționalități. Printre acestea se numără atât o...

Recent, Google a anunțat faptul că aplicația Google Earth ce este disponibilă pentru mai multe platforme, printre care și Android, va primi un nou update care va aduce la pachet o serie de noi funcționalități. Printre acestea se numără atât o nouă tehnologie de randare 3D, cât și posibilitatea de deschidere a fișierelor KML din Google Drive.

Potrivit unei postări Google, noua tehnologie de randare 3D va oferi utilizatorilor tranziții mai rapide și line atunci când se vor realiza gesturi de tip pinch to zoom. De asemenea, vom putea admira și randări mult mai bine definite ale munților și ale orașelor care ne așteaptă pentru un tur virtual la doar un click distanță.

Totodată, Google ne dă de înțeles faptul că noua aplicație Earth va primi update-uri în același timp cu Google Maps, actualizări ce vor aduce informații la zi despre numele străzilor, clădirilor și ale altor obiective turistice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×