Google ar putea lansa În curând o tabletă Chrome OS În parteneriat cu Acer

Autor:  | Publicat în:  Acer 614 ori
<b>Google ar putea lansa În curând o tabletă Chrome OS În parteneriat cu Acer</b>Deși până în acest moment am văzut doar câteva modele de notebook-uri ce rulează sistemul de operare Chrome OS, se pare că gigantul Google are în plan și lansarea unei tablete cu acest OS. Această posibilă tabletă va fi produsă în...

Deși până în acest moment am văzut doar câteva modele de notebook-uri ce rulează sistemul de operare Chrome OS, se pare că gigantul Google are în plan și lansarea unei tablete cu acest OS. Această posibilă tabletă va fi produsă în colaborare cu Acer, companie ce a trimis de curând o serie de invitații pentru un eveniment de presă unde va fi anunțată o nouă tabletă.

De asemenea, un alt lucru care vine să confirme tableta Chrome OS este faptul că în cursul acestei săptămâni cei de la Google au realizat o serie de update-uri pentru sistemul de operare în cauză, update-uri ce au adus unele funcții tipice pentru tablete, cum ar fi o tastatură onscreen ce va permite utilizatorilor tastarea prin intermediul unui dispozitiv de indicare (deget).

Rămâne de văzut dacă în cadrul evenimentului Acer va fi lansată această tabletă ce va rula sistemul de operare Chrome OS sau dimpotrivă. Totodată, așteptăm ca noi scăpări de imagini și informații cu privire la tableta Chrome OS să își facă apariția pe web în săptămânile viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×