HTC lansează propria aplicație YouTube pentru Windows Phone 7

1.799 ori
<b>HTC lansează propria aplicație YouTube pentru Windows Phone 7</b>HTC tocmai a lansat propria sa aplicație YouTube pentru Windows Phone 7, rezolvând un aspect neglijat de Microsoft, cu această ocazie. Softul suporta vizualizarea de clipuri video de o înaltă calitate atât prin conexiune 3G, cât și prin WiFi....

HTCtocmai a lansat propria sa aplicație YouTube pentru Windows Phone 7, rezolvând un aspect neglijat de Microsoft, cu această ocazie. Softul suporta vizualizarea de clipuri video de o înaltă calitate atât prin conexiune 3G, cât și prin WiFi.

Interfața amintește foarte mult de cea Microsoft din WP7, astfel că se integrează perfect pe terminalele cu acest OS la bord. La această oră, doar telefoanele HTC pot folosi acest sofwware, pe care îl găsiți în Windows Phone 7 Marketplace și îl puteți descărca de aici. E posibil ca și LG și Samsung să lanseze aplicații simlare în perioada următoare.

Odată ajunși în Marketplace, va trebui să căutați cuvântul cheie "YouTube" și apoi să dați scroll în jos până veți găsi aplicația celor de la HTC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×