Microsoft lanseaza un nou client Windows Live pentru Windows Mobile

1.150 ori
<b>Microsoft lanseaza un nou client Windows Live pentru Windows Mobile</b>Windows Live poate parea un esec pentru specialistii de la TechCrunch, dar exista un numar mare de servicii incluse sub umbrela lui Live, care merita atentia publicului. Iata ca Microsoft a lansat recent o noua aplicatie pentru terminale Windows Mobile,...

Windows Live poate parea un esec pentru specialistii de la TechCrunch, dar exista un numar mare de servicii incluse sub umbrela lui Live, care merita atentia publicului. Iata ca Microsoft a lansat recent o noua aplicatie pentru terminale Windows Mobile, care concentreaza cateva din serviciile oferite de Live.

De mentionat este faptul ca serviciile Live sunt folosite de zeci de milioane de persoane zilnic, de aici si nevoia lansarii unui client pentru handseturi Windows Mobile. Noua versiune (v10.06.0046.0800) a clientului Windows Live For Windows Mobile este gratuita si include atat versiunile mobile ale lui Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts, Windows Live Spaces, cat si Microsoft Live Search.

Aplicatia soseste in varianta Pro, pentru terminale touch si in varianta Standard pentru handseturile non-touch, softul fiind disponibil in 25 de limbi diferite. Windows Live Hotmail este disponibil in varianta beta si vine cu suport pentru vizualizarea paginilor full HTML in cadrul mailurilor si o noua functie de cautare in e-mailuri, plus o interfata imbunatatita (pentru terminale touch).

[Via: Techcrunch.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×