Se lucrează la o aplicație WhatsApp pentru iPad! Indicii apar în ultimul update destinat versiunii web

1.170 ori
<b>Se lucrează la o aplicație WhatsApp pentru iPad! Indicii apar în ultimul update destinat versiunii web</b>Ideea unei aplicații WhatsApp pe tabletă a mai circulat la un moment dat, dar până în prezent nu i-am văzut pe cei de la Facebook să lanseze un asemenea software. Lucrurile s-ar putea schimba curând, asta pentru că

Descoperim la finalul acestei săptămâni faptul că în acest moment se lucrează la o aplicație WhatsApp destinată tabletelor iPad, veste ce iese la iveală în cadrul ultimului update pentru varianta desktop. Informația sosește din partea sursei WABetaInfo și după cum putem vedea în postarea sa de pe Twitter, se face clar referire la un potențial debut al serviciului de mesagerie pe iPad.

WhatsApp iPad

Încă nu este clar dacă această aplicație WhatsApp pentru iPad va funcționa ca pe desktop unde trebuie să ne conectăm telefonul via Wi-Fi la site-ul deschis în browser, sau dacă experiența va fi identică cu cea de pe smartphone. Există și probabilitatea ca versiunea WhatsApp pentru iPad să se folosească de serverele Facebook pentru o alternativă de conectare.

Până când aflăm cum stă treaba aici, cei de la WABetaInfo ne anunță că și WhatsApp for Web va bifa în perioada următoare câteva actualizări interesante la nivel de interacțiune și look.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×