Apple brevetează o tastatură wireless pentru iPad Pro

452 ori
<b>Apple brevetează o tastatură wireless pentru iPad Pro</b>Cei de la Apple continuă să breveteze și diferite accesorii destinate produselor din portofoliul actual, un exemplu fiind o tastatură wireless destinată tabletei iPad Pro. Acest accesoriu va funcționa fără fir și va avea o baterie proprie la interior

Apple se pregăteşte să ne ofere un nou accesoriu pentru iPad Pro, de această dată o tastatură fără fir. Firma din Cupertino a intrat târziu pe piaţa accesoriilor de genul pentru tablete şi ar putea aduce o nouă abordare în domeniu.

Gigantul american care ar putea valora un bilion de dolari în curând a primit recent un brevet de la Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri, iar documentele menţionează o tastatură wireless pentru tablete. Tastaturile pentru tablete nu sunt un accesoriu nici pe departe nou, până şi primul model Surface din 2013 având aşa ceva. Apple s-a trezit mai târziu, lansând iPad Pro cu o tastatură în 2015.

Are totuşi nevoie de un Smart Connector nu prea estetic, aşa că abordarea wireless are mai mult sens. Logitech şi alte companii third party au mai lansat accesorii de gen, dar unul branduit Apple nu am văzut până acum, sau mai bine zis nu wireless. Pe noi ne interesează şi modul de implementare al acestui produs. Se discută despre o bară touch OLED precum cea de la MacBook, dar şi despre butoane touch care se modifică în funcţie de aplicaţia folosită.

Unele butoane virtuale vor avea chiar suport 3D Touch sau Force Touch. Sunt şanse să vedem chiar o tastatură touch completă, practic încă un ecran ataşat la iPad. De vreme ce avem un eveniment Apple programat în următoarele săptămâni, ar trebui să aflăm mai multe atunci.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×