Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare importantă, upgrade clar de performanță

923 ori
<b>Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare importantă, upgrade clar de performanță</b>De-a lungul recenziilor prezentate pe Mobilissimo.ro ați văzut că ne ocupăm și de aspectul de socializare prin Twitter, Facebook și Google+. Dacă la început aplicația ce oferea acces la serviciul de socializare al celor de la Google nu arata prea...

De-a lungul recenziilor prezentate pe Mobilissimo.ro ați văzut că ne ocupăm și de aspectul de socializare prin Twitter, Facebook și Google+. Dacă la început aplicația ce oferea acces la serviciul de socializare al celor de la Google nu arata prea bine și nici nu oferea prea multe funcții, ea a evoluat destul de mult în ultima vreme, atingând un nou nivel de performanță în ultimul release.

Puteți descărca noua versiune de Google+ pentru Android de aici.. și aflați că la primele secunde de navigare prin meniurile sale vă veți da seama că s-a schimbat ceva. Totul se mișcă mai rapid, interfața e fluidă și nu există pic de lag sau blocaj. Există și câteva modificări de interfață, în cazul în care va intrebati. Spre exemplu, stream-ul de informații include mai multe postari acum, o funcție binevenită pe terminalele cu ecrane mai mici. Pagina de fotografii din aplicație permite acum scrolling infinit, astfel că veți putea pierde minute bune văzând ce a mai postat lumea pe Google+ în ultima vreme, dacă vă interesează pozele din vacanță.

Mai primim și o zonă "What's Hot", un fel de "trending topic" pentru Google+, dacă vreți. Din păcate varianta de iOS a aplicației nu a primit această actualizare, cel puțin nu încă. Alte îmbunătățiri ale softului includ posibilitatea de a vizualiza cine a dat +1 la o postare sau la un comentariu, prezentarea postarilor scurtate pentru a încăpea mai multe în stream și un lucru bun este faptul că stream-ul nu va mai duce la începutul paginii atunci când are loc un refresh automat, ci rămâne în locul în care citeați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×