Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare importantă, upgrade clar de performanță

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 896 ori
<b>Aplicația Google+ pentru Android primește o actualizare importantă, upgrade clar de performanță</b>De-a lungul recenziilor prezentate pe Mobilissimo.ro ați văzut că ne ocupăm și de aspectul de socializare prin Twitter, Facebook și Google+. Dacă la început aplicația ce oferea acces la serviciul de socializare al celor de la Google nu arata prea...

De-a lungul recenziilor prezentate pe Mobilissimo.ro ați văzut că ne ocupăm și de aspectul de socializare prin Twitter, Facebook și Google+. Dacă la început aplicația ce oferea acces la serviciul de socializare al celor de la Google nu arata prea bine și nici nu oferea prea multe funcții, ea a evoluat destul de mult în ultima vreme, atingând un nou nivel de performanță în ultimul release.

Puteți descărca noua versiune de Google+ pentru Android de aici.. și aflați că la primele secunde de navigare prin meniurile sale vă veți da seama că s-a schimbat ceva. Totul se mișcă mai rapid, interfața e fluidă și nu există pic de lag sau blocaj. Există și câteva modificări de interfață, în cazul în care va intrebati. Spre exemplu, stream-ul de informații include mai multe postari acum, o funcție binevenită pe terminalele cu ecrane mai mici. Pagina de fotografii din aplicație permite acum scrolling infinit, astfel că veți putea pierde minute bune văzând ce a mai postat lumea pe Google+ în ultima vreme, dacă vă interesează pozele din vacanță.

Mai primim și o zonă "What's Hot", un fel de "trending topic" pentru Google+, dacă vreți. Din păcate varianta de iOS a aplicației nu a primit această actualizare, cel puțin nu încă. Alte îmbunătățiri ale softului includ posibilitatea de a vizualiza cine a dat +1 la o postare sau la un comentariu, prezentarea postarilor scurtate pentru a încăpea mai multe în stream și un lucru bun este faptul că stream-ul nu va mai duce la începutul paginii atunci când are loc un refresh automat, ci rămâne în locul în care citeați.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×