Aplicația Gmail primește o actualizare, aduce funcții din Ice Cream Sandwich pe Honeycomb

1.129 ori
<b>Aplicația Gmail primește o actualizare, aduce funcții din Ice Cream Sandwich pe Honeycomb</b>Aplicația Gmail tocmai a primit o actualizare și este disponibilă pentru descărcare în Google Play. Modificările nu sunt foarte mari și se axează pe implementarea unor funcții din Ice Cream Sandwich pe tabletele Honeycomb. Haideți să vedem...

Aplicația Gmail tocmai a primit o actualizare și este disponibilă pentru descărcare în Google Play. Modificările nu sunt foarte mari și se axează pe implementarea unor funcții din Ice Cream Sandwich pe tabletele Honeycomb. Haideți să vedem despre ce este vorba:

Utilizatorii Honeycomb 3.2 beneficiază de experiența Android Gmail 4.0, care presupune swipe pentru a trece de la mailuri/conversații vechi la cele noi și viceversa. Puteți da tap pe contul vostru pentru a accesa secțiunea label-urile recente și seta notificări personalizate pentru label-uri individuale. De asemenea, utilizatorii vor putea sincroniza ultimele 30 de zile de mailuri, astfel că puteți căuta și citi mesajele primite atât online, cât și offline, fără probleme.

Cei care încă rulează Android 2.2 Froyo sau Gingerbread primesc și ei câteva îmbunătățiri: noi API-uri pentru label-uri pentru dezvoltatorii de aplicații third party și îmbunătățiri de performanță. Actualizarea este disponibilă in Play Store chiar acum, astfel că o puteți descărca și ne puteți oferi feedback aici și mențiuni despre buguri, dacă găsiți. Iată și un cod QR pentru a descărca aplicația:

Aplicația Gmail primește o actualizare, aduce funcții din Ice Cream Sandwich pe Honeycomb

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×