AdDuplex: Nokia deține 80% din piața de telefoane cu Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 875 ori
<b>AdDuplex: Nokia deține 80% din piața de telefoane cu Windows Phone</b>Nokia a ales să mizeze pe Windows Phone de acum câțiva ani de zile și rezultatele se lasă așteptate. Totuși, compania finlandeză se pare că și-a acontat 80% din piața de telefoane cu acest software. Asta și pentru că Samsung, HTC, LG nu au...

Nokia a ales să mizeze pe Windows Phone de acum câțiva ani de zile și rezultatele se lasă așteptate. Totuși, compania finlandeză se pare că și-a acontat 80% din piața de telefoane cu acest software. Asta și pentru că Samsung, HTC, LG nu au continuat în a produce prea multe modele cu Windows Phone 8. Sony sau Motorola nici nu au intrat în această horă a telefoanelor cu sistem de operare powered by Microsoft.

AdDuplex a emis un raport în aprilie 2013 din care reies date interesante.

1. Nokia Lumia 920 a ajuns cel mai bine comercializat telefon cu Windows Phone 8. De unul singur a strâns 18% cotă de piață.

2. Nokia Lumia 620 a crescut de la 2% în martie la 7% în aprilie. S-ar putea să avem un nou smartphone de volum. Zic că Lumia 520 se va comporta și mai bine când va fi disponibile pe piețele emergente.

3. HTC Windows Phone 8X are un succes moderat pe piața americană, 18% cotă de piață strânsă de telefonul taiwanez.

4. Windows Phone 8 a depășit Windows Phone 7 în Franța, SUA, Singapore, Hong Kong, Australia, Marea Britanie, Elveția, Germania, Austria, Belgia și Canada.

5. Se estimează că Windows Phone va atinge 10% market share în 2013.

Putem concluziona că Nokia are o parte mare dintr-o felie mică, auspiciile par a fi ușor pozitive. Este clar că Nokia Lumia 920 trebuie să primească un succesor și mai bine accesorizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×