HTC One Într-o reclamă cu un show de tip "Burlacul" (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.257 ori
<b>HTC One Într-o reclamă cu un show de tip "Burlacul" (Video)</b>Se pare că în SUA emisiuni că Burlacul au mai mult succes decât echivalentul de la noi cu Cătălin Botezatu. Succesul e atât de mare încât până și HTC One s-a implicat în acest show, transformându-l în bătălia unor telefoane pentru a...

Se pare că în SUA emisiuni că Burlacul au mai mult succes decât echivalentul de la noi cu Cătălin Botezatu. Succesul e atât de mare încât până și HTC One s-a implicat în acest show, transformându-l în bătălia unor telefoane pentru a cuceri inima unei femei.

​

Da, ați înțeles bine, HTC One este promovat printr-un sketch de acest tip, ce implică doi actori vag faimoși în State. James Van Der Beek este unul dintre ei, iar numele domnișoarei sincer nu îl știu. în fine, remarc câteva aluzii subtile la rivalii lui HTC One, ba un model învechit, ba unul cu un singur difuzor, ba unul cu iconuri care arăta clar a iOS.

HTC One este ales în cele din urmă drept perechea ideală și se subliniază durata ridicată de viață a bateriei și utilitatea funcției Zoe. HTC a promis cu câteva săptămâni în urmă că va începe o campanie agresivă de promovare a handsetului sau, cu accentul pe piața din SUA, cea mai importantă zona de cucerit pentru orice companie de top din domeniul telecom. Această reclamă e un început bun, zic eu. Vouă cum vi se pare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×