Una dintre cele mai bune oferte de tabletă Windows 8: ASUS VivoTab Smart, la doar 1.899 lei la evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.461 ori
<b>Una dintre cele mai bune oferte de tabletă Windows 8: ASUS VivoTab Smart, la doar 1.899 lei la evoMAG.ro</b>Am fost surprinși să constatăm că puteți acum cumpăra tableta ASUS VivoTab Smart, probabil cea mai bună soluție de tableta Windows 8 a momentului de la evoMAG.ro la un preț foarte bun. Veți cheltui doar 1.899 lei pe acest model, care aduce 64 GB...

Am fost surprinși să constatăm că puteți acum cumpăra tableta ASUS VivoTab Smart, probabil cea mai bună soluție de tableta Windows 8 a momentului de la evoMAG.ro la un preț foarte bun. Veți cheltui doar 1.899 lei pe acest model, care aduce 64 GB de stocare și vine cu o carcasă de culoare neagră.

Terminalul rulează Windows 8, are garanție pe 24 de luni și se bazează pe un procesor Intel Atom Z2760 dual core. Tableta măsoară 9.7 mm în grosime, cantareste 580 de grame și vine cu o cameră de 8 megapixeli cu lentila cu 5 elemente. Gadgetul dispune și de NFC, camera frontală de 2 megapixeli și 2 GB RAM. Spicuim din review-ul nostru și ne amintim că am fost surprinși de camera de 8 MP, care realizează fotografii cu luminozitate bună și culori vii și naturale.

ASUS VivoTab Smart rulează fără probleme aplicații Windows 7 și beneficiază de o baterie Li-Polymer care asigură 8.5 ore de funcționare, pe hârtie. La testele noastre am prins chiar 10-11 ore de funcționare și aflați că bateria se încarcă în 2-3 ore la nivel maxim. Am mai apreciat și calitatea ecranului, de luminozitate și culorile naturale. Puteți achiziționa produsul chiar de aici la un super preț.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×