Adobe lansează aplicaţia "Fix", din gama Photoshop şi axată pe îmbunătăţirea portretelor

Autor:  | Publicat în:  Adobe  Aplicatii 1.051 ori
<b>Adobe lansează aplicaţia "Fix", din gama Photoshop şi axată pe îmbunătăţirea portretelor</b>Cei de la Adobe anunță astăzi lansarea aplicației Fix din gama Photoshop, software destinat terminalelor mobile ce are ca rol principal îmbunătățirea selfie-urilor realizate. Acest lucru are loc prin integrarea unor funcții de editare la pachet, precum es

Adobe îşi continuă extinderea tool-urilor din seria Photoshop, lansând pe Android aplicaţia "Fix", care aduce câteva opţiuni esenţiale pentru pasionaţii de selfie-uri. Aceste tool-uri de editare au venit direct de pe desktop pe iOS anul trecut, iar acum au ajuns şi pe Android.

Photoshop Fix

Prin sosirea lui Photoshop Fix se ridică la 4, numărul de aplicaţii din această suită, incluzându-l şi pe Photoshop Express, Photoshop Mix şi pe Sketch. Fix este un editor foto, care se axează pe ajustări rapide şi realizate din mers ale fotografiilor, cu accentul pe selfie-uri şi portrete. Opţiuni precum "liquify" sau "smooth" sunt folosite pentru corecţii ale fețelor şi corpurilor subiecţilor din fotografii.

Avem filtre şi alte ajustări, dar şi un tool de defocalizare. Putem scăpa de ochii roşii, rezolva petele de pe imagine şi există şi funcţia "clone stamp". Photoshop Fix vine cu integrare Creative Cloud, dar puteţi partaja şi exporta imaginile şi fără licenţă. Aplicaţia e gratuită in Play Store  şi permite printre altele modificări la nivel de lăţime a feţei, schimbări ale maxilarului şi bărbiei, dar şi schimbări de colorit ale anumitor zone ale capturii.

Găsiți aplicația aici pentru Android!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×