Huawei ne introduce în atmosfera debutului lui Mate 9 de la Munchen cu o galerie foto inspirată

1.602 ori
<b>Huawei ne introduce în atmosfera debutului lui Mate 9 de la Munchen cu o galerie foto inspirată</b>Cu scopul de a ne introduce în atmosfera de la debutul lui Mate 9, cei de la Huawei au încărcat pe contul de Facebook o galerie generoasă cu fotografii realizate în cardul evenimentului de pe data de 3 noiembrie când au fost anunțate modelele

Huawei a ales Munchen pentru a lansat flagshipul sau de toamnă Mate 9, încercând să domine piaţa smartphone aşa cum domina echipă locală Bayern Munchen fotbalul european. Cei care nu au prins streamul live al evenimentului de pe 3 noiembrie au aici o galerie foto detaliată şi inspirată, care îi va introduce în atmosfera debutului acestui device.

Huawei Mate 9

E de fapt vorba de două terminale, după cum arată şi fotografiile, iar pe lângă modelul de bază Mate 9 îl avem şi pe cel Porsche Design, cu margini curbate a la Galaxy S7 Edge. Am avut şi un număr de dans şi acrobaţie, cu lasere în fundal, plus un reprezentant Leica pe scenă pentru a detalia potenţialul noului setup dual de cameră, cu un senzor monocrom de 20 MP lucrând în tandem cu unul color de 12 MP.

Huawei

Am aflat date şi despre încărcarea rapidă SuperCharge, care oferă o zi întreagă de funcţionare după 20 de minute de alimentare. Un moment interesant al evenimentului a fost cel în care CEO-ul Huawei, Richard Yu a coborât dintr-un Porsche de epocă, pentru a prezenta varianta premium Mate 9 Porsche Design. Aflându-se la Munchen, asocierea cu Porsche e cum nu se putea mai potrivită.

Pe aceeaşi scenă a debutat şi Huawei Fit, varianta internaţională a smartwatch-ului pentru fitness E-Ink Honor S1. Un eveniment reuşit şi aşteptăm şi continuarea la MWC 2017 cu Huawei P10.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×