Adobe Premiere Rush CC, aplicația de editare video pentru amatori este acum disponibilă pe telefon, PC și tabletă

1.157 ori
<b>Adobe Premiere Rush CC, aplicația de editare video pentru amatori este acum disponibilă pe telefon, PC și tabletă</b>Pentru acele persoane care nu sunt învățate cu tehnicile avansate de editare video cei de la Adobe au de astăzi o aplicație numai bună ce funcționează pe multiple platforme. Este vorba despre Adobe Premiere Rush CC care vine pe PC, telefon

Astăzi cei de la Adobe au anunțat lansarea unui nou produs software și anume Adobe Premiere Rush CC, aplicație cunoscută anterior drept Project Rush care de astăzi devine oficială. Avem de-a face cu o aplicație all-in-one care se livrează pe desktop, smartphone și tabletă și care are ca public țintă publicul de rând amator care vrea să creeze materiale video dar nu dispune de cunoștiințe avansate în editare.

Adobe Premiere Rush cc

Soluția de față reprezintă o modalitate simplă și rapidă de editare a unui clip video și oferă funcții de captură, editare, corecție de culoare, dar și setări audio și grafică. Se includ aici tehnologii pe care le găsim și în soluțiile profi Adobe precum corecția de culoare de la Premiere Pro, iar Adobe Audition este folosit pentru detectarea automată a fișierului audio din clipuri și configurarea acestuia.

Adobe Premiere Rush cc

Avem parte și de modalități simple de îmbunătățire a calității sunetului și de reducere a zgomotului de fundal și avem și integrare Adobe Stock ceea ce înseamnă că primim template-uri Motion Graphics gratuite. În acest moment Premiere Rush CC e disponibil pe Windows, macOS și iOS, urmând ca pe Android să debuteze din 2019.

Cât despre abonamente, există opțiunea Starter Plan gratuită ce oferă acces la aplicație și la crearea unui număr nelimitat de proiecte, dar cae este limitat la exportarea unui număr de doar 3 proiecte. Un abonament lunar individual costă 9.99 dolari, unul pentru echipe 19.99 dolari, iar un abonament lunar pentru utilizatorii enterprise costă 29.99 dolari. 

Link-uri descărcare:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×