Vodafone România va lansa o nouă aplicație TV pentru mobil, ce va permite descărcarea de conținut video

Autor:  | Publicat în:  Vodafone  Aplicatii 766 ori
<b>Vodafone România va lansa o nouă aplicație TV pentru mobil, ce va permite descărcarea de conținut video</b>Pe final de săptămână aflăm o veste cu adevărat deosebită, aceea că Vodafone România renunță la serviciul 4GTV, urmând a lansa o aplicație de mobil în perioada următoare. Aceasta va permite streaming video, dar și posibilitate de VOD

O veste foarte interesantă sosește pe final de săptămână lucrătoare în online, aceea că operatorul Vodafone România se pregătește de închiderea serviciului Vodafone 4GTV - pas ce va fi realizat la data de 30 septembrie. În acest sens compania a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) retragerea avizului pentru serviciul cu pricina, veste despre care suntem informați prin intermediul celor de la paginademedia.ro.

Software-ul cu pricina era anunțat în vara anului 2016 și lansat comercial în toamna aceluiași an când clienții primeau și o ofertă pentru streaming pe Netflix. Acum soluția va fi trasă pe dreapta, urmând a fi înlocuită de o aplicație exclusiv mobilă intitulată Vodafone TV. Aceasta va permite printre altele și posibilitatea de a descărca materiale video pentru a fi urmărite în modul offline pentru o perioadă determinată de timp.

Potrivit datelor dezvăluite astăzi, trebuie să ne așteptăm la o lansare pe 17 septembrie, zi în care vom afla informațiile complete și costurile unui abonament lunar. Cel mai probabil vom avea parte și de o ofertă specială la debut!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×