Aplicaţia Sony Networks ajunge pe Xperia XZ3, cu filme şi seriale acum la purtător

1.224 ori
<b>Aplicaţia Sony Networks ajunge pe Xperia XZ3, cu filme şi seriale acum la purtător</b>Descoperim astăzi faptul că aplicația Sony Networks ajunge de acum pe smartphone-ul Xperia XZ3, oferind acces la conținut video. Pentru moment doar acesta este telefonul suportat, dar pe viitor lista modelelor compatibile va fi cu siguranță

Sony Pictures Television Europa Centrală a anunţat lansarea aplicaţiei Sony Networks în această săptămână, iar respectivul app in varianta premium ajunge pe Sony Xperia XZ3 pentru început. Utilizatorii telefonului găsesc aplicaţia în Google Play gratuit şi prin intermediul său primesc 3 luni de acces nelimitat la peste 340 de ore de conţinut.

Sony

Aplicaţia Sony Networks se axează pe divertisment şi acum are rol de mecanism promoţional pentru lansarea în Europa Centrală a lui Sony Xperia XZ3. Cei care cumpără noul smartphone primesc cele 3 luni de gratuitate menţionate mai sus, iar pe lista de seriale oferite se număra "Absenţa", "Carter", "Pe Viaţă (Life)", "Negociatorii (Ransom)", "Tonuri de albatru "Shades of blue" şi "Norocul lui Stan Lee (Stan Lee's Lucky Man)".

Dacă vi se par familiare titlurile, e pentru că le puteţi vedea şi pe AXN România pe unele dintre ele. Pe lângă conţinuturi premium, aplicaţia de pe Xperia XZ3 include şi o secţiune cu conţinuturi video exclusive, grile de programe AXN şi conţinut editorial. Există şi o variantă a aplicaţiei care oferă acces liber la anumite conţinuturi şi care poate fi descărcată pe orice terminal cu Android.

Printre avantajele lui Xperia XZ3 când vine vorba de vizionarea de seriale şi filme se numără ecranul OLED de 6 inch, cu suport HDR şi rezoluţie QHD, dar şi luminozitate ridicată şi tehnologie BRAVIA. Difuzoarele cu suport S Force Front Surround asigură şi ele o experienţă media deosebită, potenţată de un sistem de vibraţii. Am testat telefonul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×