Agregatorul RSS Feedly primește noi funcții, axate pe colaborare și partajare

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.488 ori
<b>Agregatorul RSS Feedly primește noi funcții, axate pe colaborare și partajare</b>încă de când am rămas fără Google Reader, Feedly a fost o resursă de nădejde în înlocuirea faimosului reader. Ei bine, azi aflăm că Feedly a primit o actualizare, care îi aduce funcții noi, ce îl transformă într-o platformă colaborativa...

încă de când am rămas fără Google Reader, Feedly a fost o resursă de nădejde în înlocuirea faimosului reader. Ei bine, azi aflăm că Feedly a primit o actualizare, care îi aduce funcții noi, ce îl transformă într-o platformă colaborativa și bazata pe partajare.

Update-urile au fost anunțate pe scenă în cadrul unui eveniment legat de Evernote, se pare. Grosul noilor funcții va fi activat in 2015, iar schimbările includ opțiunea de a avea un o pagină de profil publică și un alias. Această zonă va fi creată pentru a putea partaja colecțiile voastre de materiale. Scopul este că utilizatorul care și-a creat un profil să poată partaja sau crea colecții cu prietenii, familia sau chiar fanii.

Agregatorul RSS Feedly primește noi funcții, axate pe colaborare și partajare

"Colecțiile" sunt serii de feeduri concentrate pe un subiect și organizate de user. La ora actuală puteți găsi colecții alese cu grijă și aparent manual de către formatori online de opinie. "Utilizatorii pasionați" vor fi invitați să folosească funcția în următoarele săptămâni, conform Feedly. Peste 3 luni toți utilizatorii Feedly Pro vor avea acces la noutate, iar cei 15 milioane de membri Feedly o vor primi în primul trimestru al anului viitor.

Cum vă suna actualizările?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×