Micromax anunță colaborarea cu Cyanogen, pentru realizarea unui telefon cu CyanogenMod preinstalat

1.417 ori
<b>Micromax anunță colaborarea cu Cyanogen, pentru realizarea unui telefon cu CyanogenMod preinstalat</b>Se pare că nu doar cei de la OnePlus își oferă terminalele cu CyanogenMod la bord, ci mai nou și Micromax are o inițiativă de genul. Ei ar colabora cu Cyanogen pentru a lansa un handset cu acest tip de software preinstalat. &nbsp; Atractivitatea...

Se pare că nu doar cei de la OnePlus își oferă terminalele cu CyanogenMod la bord, ci mai nou și Micromax are o inițiativă de genul. Ei ar colabora cu Cyanogen pentru a lansa un handset cu acest tip de software preinstalat.

Atractivitatea celor de la CM crește, pe măsură ce zvonurile legate de o posibilă achiziție de către Google  se înmulțesc. Recent a apărut în discuție și suma de 1 miliard de dolari pentru companie, iar în această vară au existat și informații legate de interesul unor firme mari pentru cumpărarea Cyanogen. Pe lista se aflau Microsoft, Samsung sau Yahoo, dar dacă mă întrebați pe mine Google va avea câștig de cauză.

Micromax a lansat și primul model Android One luna trecută și este unul dintre cei mai populari producători de telefoane din India. Ei vor să continue ascensiunea pe baza lui CyanogenMod, care a sosit și sub o formă modificată pe smartphone-ul Oppo N1. Cum vi se pare potențială achiziție de către Google a companiei, mai ales că ea nu are o sursă sigură de venit sau un plan de afaceri solid?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×