Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

2.242 ori
<b>Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android</b>Dacă vă aflați în impas și nu găsiți o farmacie non-stop sau un restaurant în apropiere de locul în care vă aflați, atunci aplicația UrboPEDIA pentru Android vă va ajuta. Ea vă oferă repere din București și alte 9 orașe din țară și...

Dacă vă aflați în impas și nu găsiți o farmacie non-stop sau un restaurant în apropiere de locul în care vă aflați, atunci aplicația UrboPEDIA pentru Android vă va ajuta. Ea vă oferă repere din București și alte 9 orașe din țară și vine cu foarte atractiva funcție de check-in, pe care o vom explica mai jos.

Puteți descărca installer-ul APK de aici, iar UrboPEDIA pentru Android se poate descărca gratuit și scanând codul QR de mai jos. în ce privește opțiunea check-in, aceasta vă permite să vă anunțați prietenii unde luați cina sau unde vă aflați. Cum? Folosind baza de date a site-ului Urbo.ro, care vă pune la dispoziție peste 80.000 de profiluri pentru a face check-in.

Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

Prin UrboPEDIA puteți atât să impărtășiți check-in-urile cu prietenii de pe Urbo.ro, cât și să le publicați pe Facebook. Printre funcțiile aplicației se numără cea de utilizare a GPS-ului de pe telefon pentru a localiza puncte de reper în apropierea utilizatorului, o bază de date cu peste 800 de locații atractive/afaceri din orașe precum București, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Arad, Iași, Constanța, Ploiești și Galați.

Puteți acorda rating-uri și scrie păreri despre hoteluri, restaurante și alte locuri vizitate și puteți accesa profilul complet al unui reper pe site-ul Urbo.ro.

Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×