Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

2.221 ori
<b>Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android</b>Dacă vă aflați în impas și nu găsiți o farmacie non-stop sau un restaurant în apropiere de locul în care vă aflați, atunci aplicația UrboPEDIA pentru Android vă va ajuta. Ea vă oferă repere din București și alte 9 orașe din țară și...

Dacă vă aflați în impas și nu găsiți o farmacie non-stop sau un restaurant în apropiere de locul în care vă aflați, atunci aplicația UrboPEDIA pentru Android vă va ajuta. Ea vă oferă repere din București și alte 9 orașe din țară și vine cu foarte atractiva funcție de check-in, pe care o vom explica mai jos.

Puteți descărca installer-ul APK de aici, iar UrboPEDIA pentru Android se poate descărca gratuit și scanând codul QR de mai jos. în ce privește opțiunea check-in, aceasta vă permite să vă anunțați prietenii unde luați cina sau unde vă aflați. Cum? Folosind baza de date a site-ului Urbo.ro, care vă pune la dispoziție peste 80.000 de profiluri pentru a face check-in.

Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

Prin UrboPEDIA puteți atât să impărtășiți check-in-urile cu prietenii de pe Urbo.ro, cât și să le publicați pe Facebook. Printre funcțiile aplicației se numără cea de utilizare a GPS-ului de pe telefon pentru a localiza puncte de reper în apropierea utilizatorului, o bază de date cu peste 800 de locații atractive/afaceri din orașe precum București, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Arad, Iași, Constanța, Ploiești și Galați.

Puteți acorda rating-uri și scrie păreri despre hoteluri, restaurante și alte locuri vizitate și puteți accesa profilul complet al unui reper pe site-ul Urbo.ro.

Anunță-ți prietenii unde cinezi și găsește-ți reperele cu aplicația UrboPEDIA pentru Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×